Ζωή Λιόλιου

Η Ζωή Α. Λιόλιου είναι πιστοποιημένη Coach, Mentor (EMCC/ Ε.Ι.Α- Practitioner) και Εκπαιδεύτρια ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ). Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καβάλα. Από το 2000 ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Σπούδασε Οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος MBA από το University of Sheffield και MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στη Λογικοθυμική και Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία (RECBT-Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής & Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας. Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο του Albert Ellis, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.), με σκοπό την αξιοποίησή της στην εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού στις επιχειρήσεις, καθώς και στις ατομικές και ομαδικές συνεδρίες coaching. Είναι Neurolinguistic Programming Practitioner (ABNLP).

Έχει εργαστεί στις πωλήσεις, στο μάρκετινγκ, στη διαφήμιση, στον τραπεζικό κλάδο, σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες.

Ως εκπαιδεύτρια διευκολύνει τους εκπαιδευόμενους να μάθουν τις κατάλληλες τεχνικές για την ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων για το επάγγελμα του coach.

Ως coach υποστηρίζει ένθερμα τους coaches της να: θέσουν στόχους, να εφαρμόσουν στην πράξη το ατομικό τους πλάνο δράσης, να έχουν επίγνωση των περιοριστικών τους πεποιθήσεων και να τις μετατρέψουν σε ορθολογικές πεποιθήσεις.