Ζωή Λιόλιου

Master Trainer, Coach, Facilitator, Mentor

Η Ζωή είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, MBA από το Πανεπιστήμιο του Sheffield και MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει σημαντική 15 ετή εμπειρία ως Professional Trainer σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, κατά τη διάρκεια της οποίας δούλεψε στην εκπαίδευση και στο coaching για την ανάπτυξη των ήπιων δεξιοτήτων.

Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (από τον ΕΟΠΠΕΠ), Coach (EMCC- Practitioner level) και στη Λογικοθυμική & Γνωσιακή- Συμπεριφορική  προσέγγιση (Rational- Emotive & Cognitive Behavioral Theory-Albert Ellis Institute, Νέα Υόρκη) με την οποία παρέχει χρήσιμες τεχνικές για την αντιμετώπιση των μη ορθολογικών πεποιθήσεων που επηρεάζουν την επαγγελματική απόδοση και την προσωπική ζωή.

Η Ζωή παρέχει επιτυχώς υπηρεσίες εκπαίδευσης και coaching σε ανώτερα και μεσαία στελέχη στα ακόλουθα: πωλήσεις, διοικητικές δεξιότητες, διαχείριση της συναισθηματικής αναστάτωσης, διαχείριση χρόνου, εξυπηρέτηση πελατών, κ.α..

Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Το Coaching στην Πράξη», κυκλοφόρησε το 2019 από τις εκδόσεις iWrite.

Στον ελεύθερο χρόνο της προσφέρει εθελοντικά καθοδήγηση σε νέους πτυχιούχους και επιχειρηματίες, καθώς και σε ΜΚΟ. Εκτός από τα ελληνικά, που είναι η μητρική της γλώσσα, μιλάει πολύ καλά αγγλικά.

Από το 2000 ζει και εργάζεται στην Αθήνα.